Perlebygotto med rødbede, gulerod og champignon

En smagfuld perlebygotto med rødbeder, gulerødder og champignoner.

Ingredienser

  • 5 dl. perlebyg
  • 2 skalotteløg
  • 50 g smør
  • 500 g rødbede
  • 300 g gulerod
  • 250 champignon
  • 1 l. hønsebouillon

Fremgangsmåde

Skyl perlebyggen grundigt i koldt vand. Sauter de finthakkede skalotteløg i smør ved middel varme. Skær rødbeder, gulerødder og champignoner i mindre stykker og steg dem sammen med løgene i tre min. Tilsæt perlebyggen og varm det hele godt igennem. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 20 min. Spæd jævnligt til med bouillon. Smag til med salt og peber inden servering.

Tilføjet af familien.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)