Perlespelt-salat med blancheret grønt

 

Smagsprøvevagt Østerbroafdeling (uge 44)

Ingredienser

  • 1/2 hvidkål
  • 1/4 knoldselleri
  • 2 æbler
  • 200g perlespelt
  • salt + peber

Fremgangsmåde

Kog perlespelten efter anvisningen (ca. 15-20 minutter) i saltet vand.

Snit halvdelen af hvidkålen i mundrette stykker og skær knoldselleri i tern. Steg de to grøntsager på panden ved middel varme, så de blancheres og ikke brunes. Krydr med salt og peber.

Snit den anden halvdel af hvidkålen meget fint. Skær æblen i tilsvarende strimler eller stykker.

Bland perlespelt med de blancherede grøntsager i et salatfad og kom de friske æble og frisk hvidkål ovenpå. Nu har du en dejlig varm og frisk efterårssalat.           

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Perlespelt-salat med blancheret grønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)