Persillesuppe med kartofler og løg

4 personer

Ingredienser

  • 1/2. Løg
  • 600 g Kartoffel
  • 2 spsk olie
  • 160g Bredbladet persille
  • 1 liter Vand
  • 2 tsk havsalt
  • 1/2 tsk hvid peber
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde

Pil løg, og hak det. Skræl kartofler, og skær dem i tynde skiver.
Svits hakket løg i en gryde med rapsolie et par minutter.
Tilsæt kartoflerne i skiver, og svits yderlig et minut under omrøring. Kom persille og vand ved. Bring suppen i kog, og lad den småsimre i 5-10 minutter, til kartoflerne kan blendes. Blend persillesuppen med en stavblender. Smag til med salt og hvid peber.
Serverer persillesuppen med en skefuld creme fraiche.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)