Porre med citron og stjerneanis

Porre tapas eller som tilbehør til fisk/ lyst kød. Til 4 pers.

Ingredienser

  • 2 -3 porre
  • 1 citron
  • 4 stk. stjerne anis
  • 1 dl hvidvin/vand
  • salt, sukker og peber
  • olivenolie

Fremgangsmåde

Skyl og rens porrene, skær dem i ca 6-7 cm lange stykker.

Riv skal af citronen, og skær den i tykke skiver

I en dyb pande med låg svitses porrene i olien, ca 1 minut. kom stjerne anis ved, smid citronerne i, hæld vin/vand over, skru ned på laveste blus, og kom låget på panden. lad porrene mørne i ca. 8 min. afhængig af tykkelse – de må ikke blive helt udkogte!

Smag til med salt, sukker og peber. drys med reven citron skal

Print Friendly, PDF & Email

Post navigation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)