Pumpkin Pie

Ingredienser

  • 5 dl græskar-mos (1 kg græskar giver omkring 5 dl.
  • 1,25 dl rør-sukker
  • 2 spk sirup
  • 1/2 tsk stødt nellike
  • 2 tsk stødt kanel
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 3/4 tsk salt
  • 2 piskede æg (hele, piskes til de er næsten stive)
  • 2,5 dl mælk (sojamælk virker fint)
  • 1 ikke bagt tærtebund, passende til en stor tærteform (22 cm)

Fremgangsmåde

Græskaret halveres og kernerne fjernes, hvorefter det bages i en bradepande med lidt over 1 dl vand i bunden i ca. 45 min, ved 180°C. Græskarene tages ud og det bløde græskarkød tages op og blendes til mos)

Forvarm ovnen på 190°C

Bland græskar-mos med alle de øvrige ingredienser, piske til det er ‘smooth’.

Hæld det op i tærtebunden og bag denne i 10 min ved de 190°C. Derefter skrues ned til 180°C og tærten bages i 40 min.

Den er bedst let afkølet med flødeskum til!

– Det er muligt også at lave tærten med squash!

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)