Rabarbersaft

Ingredienser

  • 250 g rørsukker
  • 1 l vand
  • Saften af 1 citron
  • 2 kardemommekapsler
  • 1/2 vanilliestang
  • 500 g rabarber

Fremgang

Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde, tilsæt sukker, vand og krydderier. Kog
op og lad det trække på kogepunktet i 5 min.
Sluk for blusset og lad saften afkøle inden du sigter den og derefter hælder den gennem et klæde.
KOM SAFTEN PÅ SKOLDET FLASKE og opbevar på køl.
Saften kan holde 2-3 uger i køleskabet.
Fortynd saften med ca 1/3 vand evt. med brus. Cava eller prosseco i stedet for vand er luksus saft for voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)