Ræddiker i sursød dresssing

Ingredienser

  • 250 g ræddiker
  • 1 tsk salt
  • 1⁄2 dl soyasauce
  • 2 spsk æblejuice
  • 1 spsk kryddereddike
  • 1 spsk honning
  • 2 tsk olie
  • 1 tsk tørret oregano

Fremgangsmåde

1. Skær ræddikerne ud i tynde skiver og drys salt på.
2. Lad dem trække ca. 1 time og tør dem af med rent viskestykke.
3. Rør de øvrige dele sammen og hæld dem over.
4. Lad dem marinere et par timer, før de serveres f.eks. til en risret

Print Friendly, PDF & Email

4 comments for “Ræddiker i sursød dresssing

  1. Jacob Søborg Andersen
    13. december 2011 at 17:02

    Jeg prøvede denne opskrift (dog uden æblejuice, da jeg ikke havde noget), men den blev hverken sur eller sød – men til gengæld meget salt! Faktisk uspiselig.

  2. ChristinaL
    6. januar 2012 at 14:43

    Jeg har prøvet opskriften og den smager udmærket.Det vil få et bedre resultat hvis du ikke drysser rædikkerne med salt, men lader dem trække i saltvand istedet for.Jeg brugte hverken æblejuice eller oregano

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)