Rødbedesalat med brøndkarse

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • ½ kg små/mellem rødbeder
  • 5 spsk olivenolie
  • 2 spsk balsamico
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk salt
  • En håndfuld brøndkarse

Fremgang

  1. Vask jorden af rødbederne.
  2. Kog dem i saltet vand ca. ½ time eller til de er møre.
  3. Lav dressingen i en skål med plads til rødbederne.
  4. Hæld vandet fra rødbederne og skyl dem under koldt vand.
  5. Gnub skrællen af, tag evt. gummihandsker på for at undgå at få røde fingre.
  6. Skær rødbederne i passende stykker op i skålen og bland dem med dressingen.
  7. Lad det køle af til stuetemperatur og vend brøndkarse i lige inden servering.
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)