Ingredienser
- Salat:
- 2 Gulerødder, revet
- 300 g Rødkål, ultra fintsnittet
- 2-3 spsk. Syltet ingefær, groft hakket
- Dressing:
- 2 spsk. Olie
- 4 spsk. Citron
- Salt og peber
- Mandler:
- 3 1/2 spsk. Salt
- 2 dl Kogende vand
- 200 g Mandler med skal
Fremgangsmåde
Saltede mandler:
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. Lad dem trække i ca. 15 min.
Lad mandlerne dryppe af og fordel dem på en bageplade.
Bag mandlerne midt i ovnen i Ca. 20 min. ved 150°.
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. Lad dem trække i ca. 15 min.
Lad mandlerne dryppe af og fordel dem på en bageplade.
Bag mandlerne midt i ovnen i Ca. 20 min. ved 150°.
Salat:
Bland en dressing af olie og citron og smag den til med salt og peber.
Bland fintsnittet rødkål, gulerødder og ingefær i en skål og fordel dressingen over.
Inden salaten serveres hakkes en håndfuld salte mandler og blandes med i salaten.
Top salaten med hele salte mandler
Bland en dressing af olie og citron og smag den til med salt og peber.
Bland fintsnittet rødkål, gulerødder og ingefær i en skål og fordel dressingen over.
Inden salaten serveres hakkes en håndfuld salte mandler og blandes med i salaten.
Top salaten med hele salte mandler
Tip: De salte mandler smager fantastisk til øl