Rødkålssalat med ingefær og saltmandler

Ingredienser

  • Salat:
  • 2 Gulerødder, revet
  • 300 g Rødkål, ultra fintsnittet
  • 2-3 spsk. Syltet ingefær, groft hakket
  • Dressing:
  • 2 spsk. Olie
  • 4 spsk. Citron
  • Salt og peber
  • Mandler:
  • 3 1/2 spsk. Salt
  • 2 dl Kogende vand
  • 200 g Mandler med skal

Fremgangsmåde

Saltede mandler:
Opløs saltet i det kogende vand og tilsæt mandlerne. Lad dem trække i ca. 15 min.
Lad mandlerne dryppe af og fordel dem på en bageplade.
Bag mandlerne midt i ovnen i Ca. 20 min. ved 150°.
Salat:
Bland en dressing af olie og citron og smag den til med salt og peber.
Bland fintsnittet rødkål, gulerødder og ingefær i en skål og fordel dressingen over.
Inden salaten serveres hakkes en håndfuld salte mandler og blandes med i salaten.
Top salaten med hele salte mandler
Tip: De salte mandler smager fantastisk til øl

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)