Rødbederösti

Rødbederösti

Rösti med rødbede og kartoffel

Ingredienser

  • 400 g rødbede
  • 300 g kartofler
  • 1 løg
  • salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

Rødbede og kartoffel skalles og rives groft på rivejern.
Løget hakkes og blandes med rødbede og kartoffel, og tilsæt salt og peber.
Olien hældes på en varm pande, hvorefter blandingen hældes på panden og svitses først ved høj varme.
Når massen er blevet klistret, efter ca 4 min, formes den til en pandekage og varmen skrues ned.
Herefter steger den ved middel varme i ca. 10 min, hvorefter pandekagen skal vendes.
Dette kan gøres med en stor spatel eller ved at lade den glide ud på en tallerken først og derefter vendes ned på panden igen. Hæld lidt olie på panden inden pandekagen kommer på igen.
Herefter steger den yderligere 10 min og så er den færdig.

Anja Kofod Beyer
Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)