Salat med rugkerner og krydderurter

[indsæt evt. en overordnet beskrivelse af retten her]

Ingredienser

  • Salat
  • 2 dl. hele rugkerner
  • 2 dl. Krydderurter (persille, koriander, kørvel, purløg, top fra fennikel etc.)
  • 2 tomater
  • Ca.½ fennikel
  • 1 æble
  • Dressing
  • 1 spsk. vineddike, fx balsamico
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. salt
  • lidt peber
  • Evt. lidt sennep

 

Fremgangsmåde

Rugkernerne kan enten:
1. Sættes i blød fra dagen før og koges i ca. 45 min
2. Koges i 1½ time

Hak krydderurter fint og skær tomater, æble og fennikel i mindre stykker. Bland det med de kogte afkølede rugkerner.
Bland ingredienserne til dressingen. Hæld dressingen over ved servering.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)