Smagsprøve Østerbro d. 14/12: Grillede porrer

 

Grillede porrer

Ingredienser

  • Porrer
  • Lidt olivenolie, citronsaft og salt og peber

Fremgangsmåde

Rens bunden af porrerne, så du stadig har en lang stilk uden jord (brug evt. toppen til en suppe). Blancher dém i saltet vand i fem minutter, til porrerne er blevet en smule bløde. Tag dem op og læg dem i koldt vand, kogeprocessen standses.
Lad porrerne dryppe af, skær dem ud i mundrette størrelser og steg dem ved høj varme. Arrangér på fad, dryp citronsaft på og krydr med salt og peber.

Køles hurtigt af efter blanchering!

Tilføjet af Marcus Lantz
Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Smagsprøve Østerbro d. 14/12: Grillede porrer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)