Spagettisquash m. østershatte

Ingredienser

  • 1/2 Spagettisquash
  • Persille
  • Olivenolie
  • Hvidløg
  • Salt og peber
  • Paprika eller chili
  • Østershatte
  • Citron, salt, peber
  • Fremgangsmåde

Spagettisquash halveres og kernerne tages ud (de kan med fordel renses, krydres med lidt salt og chilipulver og en anelse olivenolie og ristes ved eftervarmen i ovnen ca. 15. minutter)

Squashen pensles med olie og lægges i fad i 180 grader varm ovn og bages ca. 40 minutter. Afkøles 10-15 minutter og så bruges en gaffel til at skrabe spagettistrimlerne ud på langs af squashen – det kan være lidt hårdt arbejde. Strimlerne overhældes med olievenolie, persille, knust hvidløg, salt, peber, paprika eller chilipulver og det hele blandes rundt.

Toppes med ristede østershatte (ristes på tør pande ved høj varme, til slut tilsættes lidt smør eller olivenolie, samt citron, salt, peber.

Voila 🙂

Rækker til to personer, kan evt. serveres med brød til for de sultne.

Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Spagettisquash m. østershatte

  1. Nina Johanne
    4. april 2013 at 17:19

    Uhm… Dét er bare en lækker omgang mad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)