Squashkage med creme, chokolade og nøddeovertræk.
Ingredienser
kagedej
- 500 g groft revet squash
- 3 æg
- 200 g sukker
- 2,5 dl olie (rasp)
- 330 g hvedemel (kan spædes med rug, grahams eller andet grovmel)
- 2,5 tsk bagepulver
- 3 tsk kanel
- 2 tsk vaniljesukker
cremen
- 200 g flødeost
- 125 g smør
- 130 g flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 2 tsk kanel
Ekstra topping:
- 200 g nødder (mandler, valnødder eller hassel)
- mørk chokolade
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker sammen. hæl herefter olien sammen med æg og sukker og rør godt. Tilsæt herefter mel, bagepulver, kanel, vaniljesukker og squash. Dejen er våd i det. Sæt den i en springform eller fad som er smurt med smør. Bag den på 190 C på almindelig ovn i 40 min. Stik evt. en strikkepind i for at se om den er færdig. Køl af på rist.
Sørg for at have taget smøret ud lidt tid før så det har en blødere konsistens. Rør det sammen til en creme. smør det ud over kagen når den er kølet af. Herefter rives den mørke chokolade fint ud over overfladen og bagefter hakker du nødderne groft og drysser over som det sidste finish.
ENJOY!
Ya