Tyrkisk gulerodssalat med nigellafrø

Denne salat kan spises både lun og kold, som tilbehør og som fyld i en sandwich. Det kan derfor anbefales at lave en god stor portion, når man nu er i gang med at skrælle gulerødderne.

Ingredienser

  • ½ kg gulerødder
  • 1 spsk. olie
  • 1-2 fed hvidløg
  • ½ spsk. nigellafrø/jomfru i det grønne
  • 2 dl yoghurt naturel
  • lidt salt

Fremgangsmåde

Gulerødderne skrælles og rives groft. Hvidløg hakkes fint. Olien varmes i en gryde og gulerødderne svitses. Hvidløg tilsættes efter et par minutter. Lad væsken fra gulerødderne fordampe og tilsæt nigellafrø. Når gulerødderne har skiftet farve, tages de af varmen. Når gulerødderne er lune tilsættes yoghurt og salaten smages til med salt.

Tilføjet af Line Munkholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)