Vinterslaw

Ingredienser

  • ¼ hvidkål
  • 4-5 gulerødder
  • 1/6 selleri
  • rosenkål, grønkål eller broccoli
  • Dild/kørvel

    Dressing:

  • 4 dl.skyr
  • 1 spsk.grov sennep
  • Salt + peber
  • 2 spsk. Koldpresset rapsolie

Fremgang

  1. Rør dressingen sammen og smag til, sæt til side.
  2. Hvis denne salat skal adskille sig fra en råkost, er det vigtigt at grøntsagerne ikke rives, men snittes helt fint med skarp kniv, for at der bliver noget at tygge på….
  3. Hvidkål, gulerødder og selleri snittes helt fint, og dilden hakkes.
  4. Hvis der bruges broccoli: snittes de fint.
  5. Hvis der bruges rosenkål: evt. grimme/slatne blade fjernes, rosenkålen skæres i tynde skiver, dampes i varm gryde med lidt vand, salt og peber, ca. 1min., skal være sprøde!, afkøles i koldt vand.
  6. Hvis der bruges grønkål, fjernes stokken, kålen skæres i fine strimler
  7. Grøntsagerne vendes sammen med dressingen, smages til.
Print Friendly, PDF & Email

1 comment for “Vinterslaw

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)