Wok med grøntsager

4 pers.

Ingredienser

  • Olie
  • 2 fed knust hvidløg
  • 15 g revet ingefær
  • 1 finthakket chili
  • 1 spsk kinesisk five spice
  • 1 tsk sesamolie
  • 2 gulerødder i tynde strimler
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 lille håndfuld sugar snaps
  • 1 lille håndfuld grønne bønner (dampede)
  • 1 dl soya
  • 0,5 dl riseddike
  • Evt. lidt sukker
  • Evt. frisk koriander

Fremgangsmåde

Varm en wok (eller stor stegepande) godt op og hæld alm. olie og sesamolie i. Steg hvidløg, chili og ingefær i et halv minut – tilsæt så five spice. Hæld eddike på og kog væk. Tilsæt soya. Kom gulerødder og peberfrugt i og kog op. Lad det koge et par minutter. Smag saucen til med sukker og måske lidt eddike. Lige før servering tilsættes bønner og sugar snaps. De skal bare lige varmes igennem. Server med ris eller nudler.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)