Retningslinjer for opskrifter

For at opskriftssamlingen kan være nogenlunde overskuelig og systematisk, har vi en nogle få retningslinjer for opsætningen af opskrifterne.

  • Titlen på indlægget skal kun være opskriften (eventuel information om at den kommer fra en bestemt smagsprøvevagt, at den er særligt velegnet til festlige lejligheder eller den er eksklusivt opfundet af denne eller hin gastronom kan i stedet stå i beskrivelsen af opskriften).
  • UNDLAD venligst at skrive hele titlerne på indlæggene med store bogstaver (det er ligesom at råbe).
  • Den overordnede opstilling og afsnitsinddeling fra skabelonen bør følges.
  • Alle indlæg skal tagges med de råvarer fra fødevarefællesskabet, der indgår i dem.
  • Det er er kun råvarer fra fødevarefællesskabet, der skal sættes som tags.
  • Hvidløg skal, da det bruges så ofte, kun laves til tag, hvis det i en eller anden grad er en hovedingrediens i retten.
  • Vær opmærksom på om en given råvare allerede findes som tag. Som hovedregel er råvarer, der ofte bruges mere en en af i flertal (‘gulerødder’, ‘kartofler’, ‘æbler’, ‘rødbeder’ etc.).
  • Husk at du kun må bruge billeder, som du enten selv har taget, eller har fået lov til at bruge af fotografen.

Hvis man støder på en opskrift der har fejl i sig, er man meget velkommen til at luge i den. Hvis alle hjælper lidt til får vi det sejeste opskriftsarkiv sammen.

3 kommentarer for “Retningslinjer for opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *