Honningglaserede rødbeder

Den friske timian tilfører en let aromatisk smag, som komplimenterer rødbedernes sødme og syrlighed perfekt. Med deres flotte glasur er disse rødbeder oplagte som tilbehør til både kødretter og vegetariske måltider, eller som en del af en fyldig salat til middagsselskabet.

honning glaserede rødbeder københavns fødevarefællesskab

Honningglaserede rødbeder

tokefrello
Honningglaserede rødbeder er en lækker og simpel ret, hvor rødbedernes jordnære smag får en varm, sødlig dybde fra honning og balsamico.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 3 rødbeder
  • 2 tsk frisk timian
  • 2 tsk balsamico
  • 2 spsk oliven olie
  • 2 spsk klar honning
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Opvarm ovnen til 200 C / varmluftsovn 180 C. Skær hver rødbede i 4-6 stykker og læg dem i et ovnfast fad. Bland de resterende ingredienser sammen og hæld dem over rødbederne.
    3 rødbeder, 2 tsk frisk timian, 2 tsk balsamico, 2 spsk oliven olie, 2 spsk klar honning
  • Krydr godt med salt og peber, og vend rødbederne, så de bliver blandet godt med dressingen. Bag i ovnen 25min. til rødbederne er glaserede.
    salt & peber
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering