Hvidløgsolie er en fantastisk og aromatisk olie, der tilføjer en dejlig smag til mange retter. Den er nem at lave og kan bruges i marinader, dressinger, saucer eller som en smagfuld topping til brød og pizza. Den intensiverede smag af hvidløg kombineret med den rige smag af olivenolie skaber en uundgåelig smagsoplevelse, der kan løfte ethvert måltid.
Hvidløgsolie
Hvidløgsolie er ikke kun lækker, men også sund, da hvidløg er kendt for sine mange sundhedsmæssige fordele. Brug den til at give et ekstra pift til dine retter, og lad dig inspirere af dens alsidighed i køkkenet!
Ingredienser
- 8 fed hvidløg
- ½ l. olivenolie
Sådan gør du
- Hak hvidløgene fint og put dem i en beholder med låg.8 fed hvidløg
- Hæld olien over og sæt i køleskabet i 48 timer.½ l. olivenolie
- Brug en tragt og en si/kaffefilter og si hvidløget fra (jeg plejer at gemme dem i et mindre glas med olie på og bruger dem løbende – de smager stadig af noget)
- Hæld olien tilbage på flasken.