Icebergsalat med jordbær og hyldeblomstpinjekerner

God til en sommermiddag.

Ingredienser

  • 1 iceberghoved
  • 1 bakke jordbær
  • 1 håndfuld pinjekerner
  • 1/4 dl. hyldeblomstkoncentrat
  • Olivenolie
  • Eddike
  • Salt
  • Peber
  • Akaciehonning

Fremgangsmåde

Skyl og riv icebergsalaten. Vask og rens jordbærrene, og skær dem i kvarte. Rist pinjekernerne i hyldeblomstkoncentratet under omrøring og hæld dem over salaten sammen med jordbærrene. Koncentratet skal koge ind og lægge sig som sirup eller karamel på hver enkelt pinjekerne. Lav en let dressing af 1/3 olie, 2/3 eddike og lidt salt og peber. Smag dressingen til med lidt honning (husk at pinjekernerne er søde).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *