Den let svitsede kombination af tyndt skårne rosenkål, hvidløg, soltørrede tomater og et strejf af chili får et syrligt pift fra balsamicoeddike og bliver til en lækker topping, der passer perfekt på kartoffelmos eller som tilbehør til andre retter. Det er en hurtig og velsmagende måde at camouflere rosenkålens karakteristiske smag på, og den blev skabt af min søde far.
Panderet med rosenkål
Denne panderet med rosenkål er en enkel og smagfuld måde at nyde rosenkål på, især for dem, der normalt synes, rosenkål har en skarp smag.
Ingredienser
- Olivenolie
- 1 fed hvidlög
- 3 soltørrede tomater
- 200 g Rosenkål
- Knust chili
- Balsamicoeddike
- Salt og peber
Sådan gør du
- Befri de små rosenkål fra stokken og skær dem i tynde strimler.200 g Rosenkål
- Hak hvidløget og de soltørrede tomater fint.1 fed hvidlög, 3 soltørrede tomater
- Svits hvidløg kort i olien og tilsæt herefter rosenkål, et tvist chili og de soltørrede tomaterOlivenolie, Knust chili
- Svits, og smag til med balsamico, salt og peberBalsamicoeddike, Salt og peber
- Går godt som topping på kartoffelmos (Den vegetariske udgave af brændende kærlighed?)
Noter
Jeg har altid haft et lidt anstrengt forhold til rosenkål, heldigvis opfandt min søde far denne gode måde at camouflere den skarpe smag på.