Persillerodsfrikadeller

En meget velsmagende ret og ikke særlig kompliceret at lave:

 Ingredienser:

½ kg revet persillerødder

5 kogte kartoler

1-2 finthakkede løg

2 spsk havregryn eller hvedeklid

2 æg

paprika

gurkemeje

salt

Fremgangsmåde:

Persillerødderne rives groft og blandes med de fintmosede kartofler (kartoflerne kan også blendes) samt 2 små eller et stort løg sammen med 2 æg. Paprika, Gurkemeje og salt tilsættes efter behag og det hele røres grundigt. Er massen for fast tilsættes lidt vand men farsen må ikke være for fugtig. Formes til frikadeller og steges lyse brune på en pande.

Hertil kan spises brød eller kartoffelmos samt salat.

God appetit

Lone

Beskriv tilberedelsen af retten her.

Føl dig velkommen til at udfolde eventuelle yderligere variationsmuligheder, anekdoter og generel fabuleren efter selve opskriften Slet alle tekststykkerne fra skabelonen

Tilføjet af (navn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *