Rødbederaita (Gulerodsraita på visionsdagen)

Med en base af revne rødbeder, gulerødder eller selleri blandet med cremet yoghurt, giver den en dejlig balance mellem det søde og det krydrede. Ristede spiskummen- og korianderfrø tilføjer en dybde af smag, mens hvidløg og chili giver et lille spark. Perfekt som tilbehør til grillet kød eller som en del af en tapas-anretning!

Rødbede fra Københavns Fødevarefællesskab

Rødbederaita (Gulerodsraita på visionsdagen)

Bente
Denne friske og krydrede rødbederaita er en skøn og sund dip, der bringer farve og smag til ethvert måltid.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 400 g rødbede/gulerod/selleri
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 chili efter smag
  • 4 dl yoghurt
  • 3 tsk ristede knuste spiskommenfrø
  • 3 tsk ristede korianderfrø

Sådan gør du
 

  • Riv rødbederne, pres hvidløget og hak chili (Fjern kernerne). Rør det hele sammen og smag til med krydderier og salt.
    400 g rødbede/gulerod/selleri, 2 fed hvidløg, 1-2 chili efter smag, 4 dl yoghurt, 3 tsk ristede knuste spiskommenfrø, 3 tsk ristede korianderfrø

Noter

Fra kogebogen “Det kærlige køkken”, fantastisk bog du bare må have fat i.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering