Rødbedepesto

Har du et par rødbeder til overs? Så kan denne rødbedepesto være en lækker måde at få dem brugt på. Den er god som dip til rå grønsagsstænger, som spread på brød, til en cremet kornsalat med perlespelt/-byg/-rug, i brøddejen eller frittataen.

Ingredienser

  • 2 (store) rødbeder
  • 1 cm ingefær
  • 10-15 mandler
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • 20-30 g revet ost (gerne tør ost)

Fremgangsmåde

Rødbederne skrælles og skæres i tern. Koges ca. 35-40 min. Ingefær skrælles og skæres i skiver. De kogte og let afkølede rødbeder kommes i en blender eller minihakker med de øvrige ingredienser og køres til en ensartet masse. Smages til.

Tilføjet af Line Munkholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Optionally add an image (JPEG only)