Junisalat

Denne friske og farverige juni-salat kombinerer sprøde, sursøde rabarberpickles med rå asparges, saftige jordbær og duftende frisk oregano. Perfekt som tilbehør til fiskefrikadeller og nye kartofler. Salaten indfanger sommerens smage med en skøn balance af syrligt, sødt og friskt.

Junisalat fra Københavns Fødevarefællesskab

Juni-salat

Randi
Denne salat indfanger sommerens smage med en skøn balance af syrligt, sødt og friskt.
Forb. tid 2 days 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 2 days 20 minutter
Ret Salat
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • rabarberpickles sursøde rå rabarber, æblecidereddike, rørsukker, salt, mynte, citronskal, citronsaft: står 2 dage i lagen inden brug
  • 1 bndt grønne asparges
  • frisk oregano
  • 1 bk jordbær

Sådan gør du
 

  • Rabarberpickles laves så snart, der er rabarber i huset, så man altid har et glas stående. Jeg har fulgt Kille Ennas opskrift.
    rabarberpickles sursøde
  • De sprøde sursøde rabarber i tynde skiver blandes med aspargesene, der skæres i små bidder
    1 bndt grønne asparges
  • jordbærerne ligeså
    1 bk jordbær
  • blade af frisk oregano drysses i. Bare det.
    frisk oregano

Noter

Denne juni-salat er rigtig fin til fiskefrikadeller og nye kartofler.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering