Denne friske og farverige juni-salat kombinerer sprøde, sursøde rabarberpickles med rå asparges, saftige jordbær og duftende frisk oregano. Perfekt som tilbehør til fiskefrikadeller og nye kartofler. Salaten indfanger sommerens smage med en skøn balance af syrligt, sødt og friskt.
Juni-salat
Denne salat indfanger sommerens smage med en skøn balance af syrligt, sødt og friskt.
Ingredienser
- rabarberpickles sursøde rå rabarber, æblecidereddike, rørsukker, salt, mynte, citronskal, citronsaft: står 2 dage i lagen inden brug
- 1 bndt grønne asparges
- frisk oregano
- 1 bk jordbær
Sådan gør du
- Rabarberpickles laves så snart, der er rabarber i huset, så man altid har et glas stående. Jeg har fulgt Kille Ennas opskrift.rabarberpickles sursøde
- De sprøde sursøde rabarber i tynde skiver blandes med aspargesene, der skæres i små bidder1 bndt grønne asparges
- jordbærerne ligeså1 bk jordbær
- blade af frisk oregano drysses i. Bare det.frisk oregano
Noter
Denne juni-salat er rigtig fin til fiskefrikadeller og nye kartofler.