Chipsi mayai (Tanzaniansk æggekage)

Den mest elskede æggekage i Tanzania

Ingredienser

  • 4 Kartofler
  • 3 Æg
  • ½ peberfrugt
  • ½ løg
  • 1 fed hvidløg
  • Olie

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem til pommes frites-størrelse efter smag. Steg dem i en lille pande ved høj varme og tilsæt løg, hvidløg og peberbrugt. Når det hele har stegt lidt, hælder du de velpiskede æg over og vender det hele (evt med en tallerken) når den er færdig på den ene side. Den vellavede chipsi mayai er gylden og let brun og ca 1 cm tyk.

Du står dig også frit for at tilføje andre ingredienser, som fx forårsløg.

Opskriften er til en chipsi mayai, som er til 1 person. Det tager ikke mere end 15 minutter at tilberede en, så du kan snildt lave mange.

Tilføjet af Familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *