Gylden November Rodfrugtform uge 46

Persillerod, Charlotteløg, Kartofler og Gule Rødbeder i skøn forening.

Blandet bagt uge 46

Blandet bagt uge 46

Ingredienser

Persillerod

Gule Rødbeder

Bagekartofler

Charlotteløg

Timian

Rosmarin

Hvidvinseddike

Salt

Peber

Olje

Fremgangsmåde

Man starter med at skrælle alle rodfrugter, og man kutter disse i tern. Charlotteløgen skrælles, og kuttes hver i 4 dele. Find frem en bageform, og smør denne med olie. Hav derefter i rodfrugter og charlotteløg, strø med salt og pebber, og ha i rigelig med olie.

Bag derefter i ovnen i 45-60 minutter.

Når rodfrugtene virker rigelig bagt, tages formen ud. Hæl over lidt hvirdvinseddige, og smag til med salt og pebber.

Serveres med et smil 🙂

Alt: Man kan nok evt. også tilføre æbler til opskriften

Audun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *