Hvidløgsstegte gulerødder

Gulerødderne får en dejlig, let sprød tekstur og en fyldig smag fra hvidløg, som steges kort i olie. De er hurtige at tilberede og giver et lækkert pift til enhver middag, uanset om det er som tilbehør til kødretter eller som en del af et vegetarisk måltid.

Hvidløgsstænger - Kbh FF

Hvidløgsstegte gulerødder

tokefrello
Denne enkle og smagfulde opskrift på hvidløgsstegte gulerødder er et skønt grøntsagstilbehør til mange retter.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 pose gulerødder
  • olie
  • 6 fed hvidløg

Sådan gør du
 

  • Skær gulerødder ud i stænger.
    1 pose gulerødder
  • Svits presset hvidløg efter smag i olie på en pande.
    olie, 6 fed hvidløg
  • Steg gulerødderne i hvidløgs-olien til de er aldente.
Keyword Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering