Kålrabinetter er en dejlig måde at bruge kålrabien på, og et godt alternativ til kød. Dette er min variation af Kålkællingernes udgave (kan varmt anbefale at tjekke deres wordpress ud, der er masser dejlige opskrifter med kål)
10-15 stk
Ingredienser
Et halvt kålrabi
3-4 Kartofler
2 Æg
1 dl mel
1 dl rasp
Salt og peber
Fremgangsmåde
Riv kålrabien groft, spred den ud og drys salt på. Lad det ligge i 10-15 min, dette trækker væsken ud.
Kartoflerne rives også groft og lægges i kogende vand indtil de skal bruges.
Afdryp kartofler og kålrabi i en si, og bland det i en skål sammen med æg, mel, rasp salt og peber. Hold igen med saltet, da kålrabien er salt i forvejen.
Form massen til kålrabinetter (Ikke for store). Vend dem evt i ekstra rasp for at få en sprød overflade. Steg dem i godt med olie.
Tilføjet af Sofie Groot