Linsefrikadeller

Lækre sprøde linsefrikadeller

Ingredienser

  • 200g grønne linser
  • 1 fed hvidløg
  • 1 stort løg
  • 2 stilke selleri
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • stødt spidskommen
  • stødt koriander
  • salt
  • peber

Fremgangsmåde

Skyl linserne grundigt. Kog dem i usaltet vand i ca. 25 min. Hæld dem i en sigte.

Hak hvidløg, løg og selleri, blend dem, og tilsæt de afdryppede linser. Rør farsen sammen med de øvrige ingredienser.

Form farsen til flade frikadeller og brun dem på panden med smør. Bag dem færdige i en 180 grader varm ovn i 10-12 min.

Tilføjet af Familien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *