Råkostsalat

Salaten er ikke kun sund, men også hurtig at forberede, hvilket gør den til en perfekt tilføjelse til frokost eller som tilbehør til aftensmaden. Dressingen, der består af olie, æbleeddike, citronsaft, frisk chili og ingefær, tilføjer en pikant og forfriskende smag, der fremhæver grøntsagerne. Dette gør råkostsalaten til et sundt valg, der er fyldt med vitaminer og mineraler.

Råkostsalat med rødbede fra Københavns Fødevarefællesskab

Råkostsalat

Kirsten Egebjerg Jensen
Råkostsalat er en frisk og sprød ret, der kombinerer forskellige rå grøntsager for at skabe en farverig og sund salat. Den indeholder en lækker blanding af grønkål, hvidkål, æbler, gulerødder og rødbeder, der giver både smag og tekstur.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • ½ grønkål
  • ½ hvidkål
  • 1 æbler
  • 2 gulerødder
  • 2 rødbeder

Dressing

  • olie
  • æbleeddike
  • citronsaft + skal
  • fintskåret frisk chili
  • ingefær

Sådan gør du
 

  • Rens og rengør alle grøntsagerne. Efterfølgende skæres de i mindre skiver eller rives.
    ½ grønkål, ½ hvidkål, 1 æbler, 2 gulerødder, 2 rødbeder
  • Dressingen blandes og hældes hen over salaten.
    olie, æbleeddike, citronsaft + skal, fintskåret frisk chili, ingefær
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering