ca. 6 portioner
Ingredienser
- 500 g ribs
- 1 dl sukker
- 1 spsk. kartoffelmel
- 1 1/2 dl havregryn
- 1 dl hvedemel
- 3/4-1 dl rørsukker
- 1 spsk. Vaniljesukker
- 125 g smør
- Smør til fadet
Fremgangsmåde
Skyl og rip bærrene. Læg dem på et klæde, så de kan dryppe af. Bland de tørre ingredienser til dejen i en skål. Tilsæt fedtstoffet, og rør, til det er en grynet masse. Smør et ovnfast fad. Bland bærrene med sukker og kartoffelmel, og læg dem i fadet. Drys smuldredejen over. Bages midt i ovnen ved 225 °C i ca. 20 minutter. Server tærten lun med vaniljesauce, vaniljeis eller letpisket fløde til.
Denne opskrift stammer fra Dansukker.
Tilføjet af Bente Ben-Hamadou