Vegansk rabarberkage, hurtig tilberedning
Ingredienser
- 200-400 g. rabarber
- 3 dl hvedemel
- 2 dl sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk maizenamel
- 2 dl sojamælk (evt. med vaniljesmag)
- 2 spsk rapsolie
Vask rabarberne, skær det grove ved rødderne fra og skær resten af stilkene i stykker på 1-2 cm.
Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker, maizenamel og bagepulver. Tilsæt sojamælk og rapsolie, og rør det hele godt sammen.
Bland rabarberstykkerne i dejen.
Smør en springform og hæld dejen i formen.
Kagen bages ved 175 grader i 35-40 min.
Bagefter kan man drysse kagen med flormelis!
Tilføjet af Tabita Annabell
1 kommentar for “Super simpel rabarberkage, vegansk”