Ovnbagte rødder med kakao & chili

En spændende og anderledes opskrift, hvor klassiske rodfrugter får et eksotisk twist med kakao og chili. Kombinationen af varme krydderier og mørk kakao giver en dyb smag, som passer perfekt til de søde gulerødder og cremede kartofler.

Ovnbagte rødder fra Københavns Fødevarefællesskab

Ovnbagte rødder med kakao & chili

Bente
En overraskende velsmagende smagsoplevelse, der blev præsenteret som en smagsprøve på Korsgade i 2010. Perfekt til dig, der elsker at eksperimentere i køkkenet!
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 kg. kartofler
  • 1/2 kg. gulerødder Brug også gerne andre rødder eller grøntsager, evt. skal de have mindre tid, tilsæt da når kartofler og gulerødder har fået lidt varme
  • Knust chili
  • kakao, salt, peber og olie.

Sådan gør du
 

  • Skyl kartofler og gulerødder, skær i mundrette bidder og vend med olie og krydderier. Dosér chili efter styrke og humør; det skal varme, men ikke overdøve kakaoen.
    1 kg. kartofler, 1/2 kg. gulerødder, Knust chili, kakao, salt, peber og olie.
  • Derefter kan man drømme sig væk til de varme lande, mens ovnen tager sig af resten i 40 min ved 200 grader. Rør løbende i rødderne og tjek konsistens.
Keyword Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering