Bagt græskar i marinade

Den let syrlige appelsinsaft kombineres med honning for at tilføje en smule sødme, mens soya og olie giver en dybde af smag, der gør græskarene uimodståelige. Bagte græskar er perfekte som en sund snack eller som et spændende alternativ til traditionelle bagte kartofler. En enkel og velsmagende måde at nyde efterårets skønne råvarer på!

Bagt græskar - Københavns Fødevarefællesskab

Bagt græskar i marinade

Kirsten Egebjerg Jensen
Bagt græskar i marinade er en lækker og sund ret, der fremhæver de søde og nøddeagtige nuancer af hokkaidogræskar.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 26 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Forret, Salat, Snack
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • Hokkaidogræskar
  • 2 saft af appelsiner
  • 1 spsk honning
  • olie
  • soya

Sådan gør du
 

  • Græskaret flækkes og renses for kerner og skæres ud i smalle både.
    Hokkaidogræskar
  • Bådene vendes i olie og soya og bages på en plade i ovnen ved 200 grader, til de er næsten møre.
    olie, soya
  • Honning og appelsinsaft blandes og hældes over græskarene, som bager videre i 5-10 minutter.
    2 saft af appelsiner, 1 spsk honning
  • De kan spises som snack eller som alternativ til bagte kartofler.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering