Jordskokker i brøndkarsepesto

Den delikate og nøddeagtige smag af jordskokkerne komplementeres skønt af den aromatiske brøndkarse, der tilføjer et friskt pift. Pestoen, lavet med hakkede hasselnødder og parmesan, giver en dejlig cremede konsistens og rigdom til retten. Denne ret fungerer både som en let frokostret og som tilbehør til kødretter, hvilket gør den alsidig og indbydende. Nyd denne enkle men lækre kombination af smagsnuancer, der vil begejstre både familie og gæster!

Jordskokker med pesto - Kbh FF

Jordskokker i brøndkarsepesto

Kirsten Egebjerg Jensen
Denne enkle og smagfulde ret med jordskokker i brøndkarsepesto er en perfekt måde at fejre sæsonens friske ingredienser på.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Salat, Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • Jordskokker
  • Brøndkarse
  • Hasselnødder
  • Parmesan
  • Olivenolie
  • Citron

Sådan gør du
 

  • Jordskokkerne renses og skæres i tynde skiver.
    Jordskokker
  • De resterende ingredienser rives eller hakkkes til en pesto og smages til med salt og peber.
    Brøndkarse, Hasselnødder, Parmesan, Olivenolie, Citron
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering