Rosenkålssalat

Denne friske og sprøde rosenkålssalat kombinerer de bitre noter af fintsnittet rosenkål med sødmen fra æbler, en frisk citrusvibe fra citronskal, og aromatiske urter som mynte og basilikum. Ristede pinjekerner tilføjer en skøn nøddeagtig crunch, mens dressingen af olivenolie, citron og honning balancerer smagene med sødme og syrlighed. Perfekt som en frisk sideret til både hverdag og festlige anledninger.

Salat med rosenkål fra Københavns Fødevarefællesskab

Rosenkålssalat

Kirsten Egebjerg Jensen
Jeg synes det er sjovest at lave mad, når man tager den lidt på slump. Så jeg ved faktisk ikke hvor meget af hver, der var i. Men prøv jer frem.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • Fintsnittet rosenkål
  • Ristede pinjekerner
  • Æbler
  • Hakket frisk mynte
  • Hakket frisk basilikum
  • Revet citronskal

Dressing

  • Olivenolie
  • Citron
  • Honning
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Kålen, den friske sure citron, de søde æbler og urterne fungerede rigtigt godt sammen synes jeg.
  • Rør dressingen sammen og bland den med salaten.

Noter

Velbekomme og tak for hyggelig dag i kafa-x.
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering