Palmekål frikadeller

Kombinationen af dampet palmekål, havregryn og sauteret porre eller løg giver frikadellerne en fyldig og mættende konsistens. De er perfekte som en del af et måltid eller som en grøn snack. Opskriften kan nemt varieres ved at udskifte palmekålen med rødbeder, hvilket giver frikadellerne en flot farve og en sød, jordagtig smag.

Palmekål fra Kbh FF

Palmekål frikadeller

Kirsten Egebjerg Jensen
Disse vegetariske palmekål frikadeller er en smagfuld og nærende twist på de klassiske frikadeller.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Let hovedret, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 palmekål
  • 1-2 porre eller løg
  • 1 1/2 kop havregryn
  • 1 lille ske boullion
  • salt
  • peber
  • olie

Sådan gør du
 

  • Skær palmekål i små stykker og tag stilken ud. Damp stykkerne i 10 min. Opløs boullion, salt og peber i lidt koge vand og bland med havergryn.
    1 palmekål, 1 lille ske boullion, salt, peber
  • Skær porre eller løg i små stykker og steg i olie. Bland det hele og lav frikadeller boller. Steg boller i olie.
    1-2 porre eller løg, olie, 1 1/2 kop havregryn
  • Variation: Rødbede frikadeller: skift palmekål med rødbeder (rødbeder skal kog i vand)
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering