Bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos

Den sprøde tekstur fra de bagte grøntsager kombineres med en cremet og smagfuld mos, der tilføjer en sød og let krydret dimension. Den friske peberrod giver et interessant twist, der komplimenterer sødmen fra æblemosen. Denne ret er perfekt som en sund frokost eller som en del af en tapas-anretning, der vil imponere både vegetarer og kødspisere. En virkelig sjov og velsmagende måde at få rodfrugter ind i din kost!

Gulerødder og persillerod - Kbh FF

Bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos

Kirsten Egebjerg Jensen
Disse bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos er en kreativ og lækker måde at nyde rodfrugter på.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Salat, Snack, Tapas, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 8

Ingredienser
  

  • 2 Persillerod
  • 2 Gulerødder
  • 1 Løg
  • 1 æble
  • Peberrod
  • Rapsolie
  • Salt
  • Paprika
  • Rørsukker

Sådan gør du
 

  • Rens og skær persillerod og gulerod i tynde skiver. Bag i ovnen 225 grader med olie, salt og paprika til de er møre og sprøde.
    2 Persillerod, 2 Gulerødder, Rapsolie, Salt, Paprika
  • Fjern kernehus og skær æbler i grove stykker. Pil løg og skær det i grove stykker.
    1 Løg, 1 æble
  • Kog med lidt vand og sukker til de er møre. Blend molovitten. Riv meget frisk peberrod og bland i mosen.
    Rørsukker, Peberrod
  • Kom lidt mos imellem en skrive persillerod og en skive gulerod.
Søgeord Vegetar

1 kommentar for “Bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering