Den sprøde tekstur fra de bagte grøntsager kombineres med en cremet og smagfuld mos, der tilføjer en sød og let krydret dimension. Den friske peberrod giver et interessant twist, der komplimenterer sødmen fra æblemosen. Denne ret er perfekt som en sund frokost eller som en del af en tapas-anretning, der vil imponere både vegetarer og kødspisere. En virkelig sjov og velsmagende måde at få rodfrugter ind i din kost!
Bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos
Disse bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos er en kreativ og lækker måde at nyde rodfrugter på.
Ingredienser
- 2 Persillerod
- 2 Gulerødder
- 1 Løg
- 1 æble
- Peberrod
- Rapsolie
- Salt
- Paprika
- Rørsukker
Sådan gør du
- Rens og skær persillerod og gulerod i tynde skiver. Bag i ovnen 225 grader med olie, salt og paprika til de er møre og sprøde.2 Persillerod, 2 Gulerødder, Rapsolie, Salt, Paprika
- Fjern kernehus og skær æbler i grove stykker. Pil løg og skær det i grove stykker.1 Løg, 1 æble
- Kog med lidt vand og sukker til de er møre. Blend molovitten. Riv meget frisk peberrod og bland i mosen.Rørsukker, Peberrod
- Kom lidt mos imellem en skrive persillerod og en skive gulerod.
1 kommentar for “Bagte persillerod-gulerods-sandwich med æble-peberrodsmos”