Babaghanoush til frokostbordet

Denne opskrift er perfekt til at pifte hverdagen op og serveres bedst på sprødt rugbrød sammen med frisk salat. Med sin rige smag af grillet aubergine, frisk citron og tahin er den en sund og velsmagende tilføjelse, der både er enkel at lave og fuld af karakter.

babaghanoush københavns fødevarefællesskab

Babaghanoush til frokostbordet

5625
Babaghanoush er en lækker, cremet dip med oprindelse i Mellemøsten, der kan tilføje et strejf af eksotisk smag til dit frokostbord.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Tapas, Tilbehør
Køkken Iransk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1-2 auberginer
  • flydende tahin
  • 1/2-1 citron
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • salt og peper
  • frisk salat

Sådan gør du
 

  • Bag auberginerne i ovnen i 30-40 minutter eller vend dem direkte på gasblusset indtil at auberginen er blevet blød og gennembagt.
    1-2 auberginer
  • Køl dem af og pil skrællen af auberginen. Blend auberginen med alle ingredienserne og server den på rugbrød med frisk salat.
    flydende tahin, 1/2-1 citron, 1-2 fed hvidløg, 1 bundt persille, salt og peper, frisk salat
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering