Vegansk kartoffelsalat

Denne opskrift er fyldt med sprøde radiser, syrlige syltede agurker og en cremet hjemmelavet dressing lavet af sojamælk, olie og citron. Den milde sennep og et strejf af karry giver ekstra dybde og smag til salaten. Det er en let og enkel opskrift, der vil glæde både veganere og alle, der elsker en god kartoffelsalat.

Kartoffelsalat fra Københavns Fødevarefællesskab

Vegansk kartoffelsalat

5625
Vegansk kartoffelsalat er en frisk og velsmagende ret, perfekt til sommerens måltider eller som tilbehør til en lækker frokost.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Let hovedret, Tilbehør
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 kg nye kartofler
  • 1 bundt radiser
  • 1 dl sojamælk
  • rasp/solsikkeolie
  • 1/2-1 citron
  • syltedeagurker skåret i små tern
  • 1 bundt purløg
  • 1 tsk sennep
  • salt og peper
  • lidt karry

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne let så de beholder lidt bid, skær dem i store tern, og sæt dem til at afkøle. Bland sojamælk, olie og citron og blend det til det får en tyktflydende konsistens. Der skal som regel mere olie i end du tror.
    1 kg nye kartofler, 1 dl sojamælk, rasp/solsikkeolie, 1/2-1 citron
  • Derefter tilsættes krydderier, sennep, purløg og de syltede agurker. Dressing og kartofler og radiser blandes sammen og er klar til servering.
    syltedeagurker skåret i små tern, 1 bundt purløg, 1 tsk sennep, salt og peper, lidt karry, 1 bundt radiser
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering