Bagte rødbeder med æbler og persille

Rødbederne bages med balsamisk eddike og et strejf af rørsukker, hvilket fremhæver deres naturlige sødme og giver en let karamelliseret overflade. Når de er bagt og afkølede, blandes de med sprøde æbler og friskhakket bredbladet persille, der tilføjer et friskt og grønt touch til retten.

bagte rødbeder københavns fødevarefællesskab

Bagte rødbeder med æbler og persille

andreas
Denne ret med bagte rødbeder, æbler og persille er en perfekt kombination af sødme, syre og friskhed, der passer godt som en varm salat eller som tilbehør til forskellige hovedretter.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 10 Rødbeder
  • Æbleeddike
  • Rørsukker
  • Bredbladet persille
  • 2 Æbler
  • Dijon
  • Rapsolie

Sådan gør du
 

  • Rødbederne skrælles og skæres ud, vendes med salt, peber, olie og lidt balsamisk eddike + lidt rørsukker.
    10 Rødbeder, Æbleeddike, Rapsolie, Rørsukker
  • Bages til møre ved 180 grader, under låg (stanniol eller Lign.), ca.40 min.
  • Afkøles og vendes samme med fint skæret æble, hakket persille og dressing af een del æble eddike og tre dele olie, smages til med dijon og salt og peber.
    Bredbladet persille, 2 Æbler, Dijon
Søgeord Vegetar

2 kommentarer for “Bagte rødbeder med æbler og persille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering