bladbeder i fløde

file://localhost/Users/lotte/Desktop/Fotografi%20den%2012-10-11%20kl.%2017.04.jpg

stuvede beder m. pasta]

Ingredienser

  • [4 pers.
  • 1 bt. bladbeder, 2-3 fed hvidløg, 1 stk. rødløg, 2 dl fond, 1/4 l fløde, muskatnød, olivenolie, lidt hvid balsamico, salt, peber, sukker og noget god frisk pasta.

Fremgangsmåde

[skyl bederne, tag det grønne fra stænglerne. snit stængler fint. snit hvidløg i fine skiver. riv det grønne fra bederne i mindre stykker.

svits stængler of hvidløg i olivenolie, drys med sukker, salt og peber. det skal have fornemmelse af stegte løg…

hak rødløg fint, svits i olivenolie, kog af med balsamico. hæld fond og fløde ved. lad det koge ind. smag til med revet muskatnød, salt peber. vend det grønne fra bederne i fløden og kog kort igennem.

kog pasta al dente – vend den frisk kogte pasta i flødestuvningen, og lad det sætte sigt lidt.

sever pastaen med de stegte beder på toppen samt lidt reven parmasan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *