file://localhost/Users/lotte/Desktop/Fotografi%20den%2012-10-11%20kl.%2017.04.jpg
stuvede beder m. pasta]
Ingredienser
- [4 pers.
- 1 bt. bladbeder, 2-3 fed hvidløg, 1 stk. rødløg, 2 dl fond, 1/4 l fløde, muskatnød, olivenolie, lidt hvid balsamico, salt, peber, sukker og noget god frisk pasta.
Fremgangsmåde
[skyl bederne, tag det grønne fra stænglerne. snit stængler fint. snit hvidløg i fine skiver. riv det grønne fra bederne i mindre stykker.
svits stængler of hvidløg i olivenolie, drys med sukker, salt og peber. det skal have fornemmelse af stegte løg…
hak rødløg fint, svits i olivenolie, kog af med balsamico. hæld fond og fløde ved. lad det koge ind. smag til med revet muskatnød, salt peber. vend det grønne fra bederne i fløden og kog kort igennem.
kog pasta al dente – vend den frisk kogte pasta i flødestuvningen, og lad det sætte sigt lidt.
sever pastaen med de stegte beder på toppen samt lidt reven parmasan.