Fløderødbeder med hvidløg og timian

Rødbederne bliver møre og får en delikat sødme, mens fløden giver retten en fyldig tekstur. Hvidløg og timian tilføjer aromatisk dybde og en frisk urteagtig smag, som gør retten perfekt som tilbehør til både kød- og vegetarretter. En ideel ret til de kølige dage, hvor komfort og god smag er i fokus.

fløde rødbede københavns fødevarefællesskab

Fløderødbeder med hvidløg og timian

Bente
Fløderødbeder med hvidløg og timian er en cremet og smagfuld ret, der er enkel at tilberede og fuld af varme smagsnuancer.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1,2 kg rødbeder
  • 3 fed hvidløg
  • 1 potte frisk timian
  • 2 1/2 dl. mælk
  • 2 1/2 dl. piskefløde
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver, snit hvidløgene og hak timianen.
    1,2 kg rødbeder, 3 fed hvidløg, 1 potte frisk timian
  • Bland rødbeder, hvidløg og timian sammen i en lille bradepande
  • hæld mælk og fløde over blandningen, drys med salt og peber og sæt bradepanden i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time til rødbederne er møre
    2 1/2 dl. mælk, 2 1/2 dl. piskefløde, salt og peber
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering