Den pikante smag fra dijonsennep og de hårdkogte æg tilføjer ekstra fylde og tekstur, hvilket gør denne ret perfekt som tilbehør eller en selvstændig ret. Pynt med friske krydderurter for en flot finish og nyd en nem, velsmagende og nærende ret.
Gratinerede Porrer
Gratinerede porrer er en lækker og rustik ret, der kombinerer de milde, møre porrer med en sprød topping af løg, rasp og ristede mandler.
Ingredienser
- 1 bundt porrer
- 1 finthakket løg
- 4 spsk. smør
- 1 spsk. dijonsennep
- 100 g rasp
- 3 spsk. ristede og hakkede mandler
- salt og peber
- 4 hårdkogte og pillede æg
- krydderurter
Sådan gør du
- Kog porrerne møre i let saltet vand og hold dem lune under et viskestykke.1 bundt porrer
- Sauter løgene i olivenolie og lad dem køle lidt af – bland løg og olie med de resterende ingredienser, både æg og mandler er hakkede, fordel massen over de lune porrer og pynt med krydderurter.1 finthakket løg, 4 spsk. smør, 1 spsk. dijonsennep, 100 g rasp, 3 spsk. ristede og hakkede mandler, salt og peber, 4 hårdkogte og pillede æg, krydderurter
Noter
– tak til Aarstiderne 🙂