Lune sommerporrer med kapersvinagrette

Den grove blanding af kapers, sennep, persille og citron giver retten en herlig balance af smag, som passer perfekt til en let sommermiddag eller som tilbehør til fisk og lyst kød. Serveres, mens porrerne stadig er varme, for at fremhæve alle de skønne smagsnuancer.

porrer københavns fødevarefællesskab

Lune sommerporrer med kapersvinagrette

magnusphansen
Lune sommerporrer med kapersvinagrette er en frisk og smagfuld ret, der fremhæver de delikate porrer i kombination med en syrlig og salt vinagrette.
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Forret, Salat, Snack, Tilbehør
Køkken Dansk, Vegetar
Antal 4

Ingredienser
  

Vinagrette

  • 2 spsk kapers
  • 1 spsk. sennep
  • 1/2 bundt bredbladet persille
  • 1 skalaotteløg
  • 1 Fintrevet skal og saft fra usprøjtet citron
  • havsalt og pebe
  • 8 porrer

Sådan gør du
 

  • Skyl porrerne grundigt. Halver porrerne på langs og damp porrerne møre i en gryde.(4-6 min)
    8 porrer
  • Bland ingredienserne sammen til en grov vinagrette.Tag porrerne op ad vandet og læg dem på et fad, imens de er varme og kom dem så direkte over i vinagretten, vend porrerne rundt og server!
    2 spsk kapers, 1 spsk. sennep, 1/2 bundt bredbladet persille, 1 skalaotteløg, 1 Fintrevet skal og saft fra usprøjtet citron, havsalt og pebe

Noter

Tak til Meyer…
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering