Gratineret savoykål med løg og svampe

Kombinationen af den milde kål, de smagfulde kejserhatte og den cremede smeltede ost giver en skøn harmoni af smag og tekstur. Med sin sprøde top og bløde grøntsager indeni er retten både sund og velsmagende, ideel til både hverdag og fest.

Savojkål - Københavns Fødevarefællesskab

Gratineret savoykål med løg og svampe

Kirsten
Denne gratinerede ret med savoykål, løg og svampe er både enkel og fyldig – en perfekt vegetarisk hovedret eller tilbehør.
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Vegetar
Antal 2

Ingredienser
  

  • 1 savoykål
  • 1 løg
  • 200 gram kejserhatte
  • 125 gram ost
  • olie

Sådan gør du
 

  • Savoykål skæres ud i 5-6 både. Blancheres i en gryde med vand i bunden med låg på i 5-6 minutter.
    1 savoykål
  • Løg og svampe skæres i mindre stykker og steges på en pande med olie eller smør.
    1 løg, 200 gram kejserhatte, olie
  • Savoykål, løg og svampe samt lægges i et ildfast fad og osten rives over og fadet sættes i ovnen i 175 grader i 20 minutter. Smag til med salt og peber.
    125 gram ost
Søgeord Vegetar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering