Italiensk bønnepuré

Fra fællesspisning i KBHFF Østerbro-afdelingen torsdag d. 1.marts.
Udmærket som dip til brød eller tilbehør til salat.

Ingredienser

  • 250g tørrede hvide bønner
  • 2 dl grøntsagsbouillon (evt. mere)
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½  tsk. cayennepeber
  • 1tsk. ingefær
  • 1 pressede fed hvidløg
  • 2 tsk. citronsaft
  • 2 spsk. olivenolie
  • bredbladet persille
  • salt + peber

Fremgangsmåde

Kog de udblødte bønner i ca. 1 time. Blend med bouillon, og kom krydderierne i.

Rør ingefær, citronsaft og olivenolie i puréen . Smag til med salt og peber. Kom den hakkede persille ovenpå puréen som pynt.

Tilføjet af Hanne Scheller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *