Knoldselleri-romesco

Fra fællesspisningen på KBHFF Østerbro, d. 1.marts.
Romesco tilbehør til salat eller som brødpålæg – kan laves med alle slags rodfrugter eller peberfrugt.

Ingredienser

  • 500g selleri/persillerødder
  • 1-2 rødløg
  • 100g mandler
  • 5 fed hvidløg
  • lidt olivenolie
  • saft af 1 citron
  • salt + peber
  • 1 bundt persille (hakket)

Fremgangsmåde

Skær selleri og rødløg i mindre stykker. Kom på en bageplade sammen med mandler og fede hvidløg.  Hæld lidt olivenolie over bagepladen og bag indtil de er lidt brankede (ca. 20 min.).

Blend det hele sammen med citron og evt. vand. Smag til med citronsaft, salt og peber.  Kom den hakkede persille ovenpå puréen som pynt.

Beskriv tilberedelsen af retten her.

Tilføjet af Hanne Scheller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *